Wandelsportvereniging De Oosterscheldestappers

Goede voornemens, ja? Ga dan wandelen bij Wsv. Oosterscheldestappers dat kan en.......... 

Word lid voor slechts € 15 per jaar, verdien uw bijdrage terug én profiteer van veel wandelvoordeel

 

Wandelsportvereniging Oosterscheldestappers is een actieve wandelvereniging uit Sint- Maartensdijk met 170 leden en 25 vrijwilligers, die diverse leuke wandelevenementen organiseert. Naast bijvoorbeeld de Vierdaagse Nijmegen en de Dam-tot-Dam Wandeltocht maken ook onze evenementen deel uit van het Landelijk Wandelprogramma van KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland (KNBLO-NL). Wsv. Oosterscheldestappers is aangesloten bij deze grootste wandelbond van Nederland.

 

Het deelnemen aan wandelevenementen is een leuke, gezellige en sociale bezigheid. U ontmoet mensen met dezelfde passie voor wandelen. Wat is nu leuker om tijdens of na een wandelevenement uw belevenissen met anderen te delen? Uiteraard hoeft u geen lid te worden van een wandelvereniging om aan wandeltochten te kunnen meedoen. Echter, voor slechts € 15 per jaar ontvangt u veel extra voordelen. U verdient uw bijdrage met gemak terug én u steunt met uw lidmaatschap ook nog eens onze activiteiten. Hierdoor kunnen wij ook in de toekomst leuke wandelevenementen blijven organiseren. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u zich ook op een andere manier inzetten voor onze vereniging. Bijvoorbeeld als vrijwilliger, maar ons motto is ‘niets moet, alles mag’. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.oosterscheldestappers.nl

 

Wat krijgt u allemaal voor slechts € 15 en of bij een gezinslidmaatschap van € 25:

 

* Gratis deelname aan de door Oosterscheldestappers georganiseerde 4 wandeltochten, Avondvierdaagsen en Recreatief- en Seniorenwandelen.

* Op vertoon van ledenpas minimaal € 0,50 korting op het inschrijfgeld bij wandelevenementen, georganiseerd door bij KNBLO- NL en NWB aangesloten clubs.

* Gratis jaargids Landelijk Wandelprogramma ter waarde van € 6,95. Een compleet overzicht van meer dan 1.000 wandelevenementen.

* Gratis 6x per jaar het Wandelsportmagazine, het grootste wandelsportblad in Nederland.

* Korting van € 120 op de Nationale Sportpolis van Zilveren Kruis en een Perry Sport Cadeaubon ter waarde van € 100. 

* Korting van € 5 op het inschrijfgeld voor de Vierdaagse in Nijmegen.

* Korting van € 20 op wandelschoenen en -kleding van Hi-Tec en Falcon.

* Korting van 10% op No Sweat cederhouten inlegzolen

* Gratis deelname aan de jaarlijkse E.C.S. Fietsmeerdaagse in de maand mei.

* Poloshirt of windbreaker in de clubkleur voor de speciale prijs van € 11.

* Veel leuke wandelmaatjes…….

 

Word nu lid dan betaalt u slechts tot 1 januari 2015 € 15,00 voor een individueel lidmaatschap, € 25,00 voor een gezinslidmaatschap en € 7,50 voor een juniorlidmaatschap.

Het contributiebedrag kunt u overmaken op banknummer NL88 RBRB 0962948683

 ten name van Oosterscheldestappers te Sint Maartensdijk


Aanmeldformulier

Klik hier om u in te schrijven.


 

Top