Wandelsportvereniging De Oosterscheldestappers

Geslaagde Wandelweek in Sint-Maartensdijk met 402 wandelaars

Van de allereerste doordeweekse 1e Oosterschelde Marathonwandeltocht hebben 165 deelnemers genoten van een prachtige tocht in het Thoolse. Deze complimenten mochten we horen  van vele wandelaars. Het Nationaal Park Oosterschelde leent zich dan ook  uitstekend voor een forse wandeling langs het water met z'n vele vergezichten. De de weidse polders met z'n akkerlanden en bloemenvelden doen daar zeker aan mee. Deze lovende woorden doen ons als organistie goed om door te gaan en geven al onze medewerkenden weer goede moed om door te gaan met het organiseren van wandeltochten om de wandelaars in het Smerdiekse en omstreken te doen plezieren.

Vooruitkijkend kunnen we de wandelaars nu al mededelen dat de 2e Marathontocht  volgend jaar op zaterdag 9 juni wordt gehouden.

 

Ook de Avondwandelvierdaagse vanaf maandag tot en met donderdag was wederom een spektakel van de eerste orde voor jong en oud met prachtige routes van 5, 10 en 15 km. Een achttal "trommelaars" zorgden voor een welkome nieuw onderdeel op de 5 km. Ondanks de enorme hitte en dreigende buien genoten 237 wandelaars vanuit Scherpenisse en Sint-Maartensdijk elke dag, niet allen van de wandeling maar ook van de verschillende versnaperingen onderweg. En de feestelijke "laatste loodjes" op de laatste wandeldag was een hoogte punt met Muziekvereniging Euterpe voorop naar Haestinge voor de gladiolen en voor de Scherpenissenaren een verkoelend ijsje bij Zeelands Welvaren.

 

Klik hier voor de foto's van de Marathontocht 2011.


 

Kijk voor een foto- en wandelverslag op DANYELL's website  

 

 

Deze tocht is mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Top