Wandelsportvereniging De Oosterscheldestappers

Nieuws:

 

25-01-2014:

Afgelopen week hebben we onze 172e lid mogen begroeten. Afgelopen jaar hebben we meer als 1600 wandelaars op onze tochten mogen begroeten. 


Maandag 15 april kregen wij het trieste bericht te horen dat onze penningmeester Chris van Hemert plotseling is overleden.


Onze vereniging is in 2012 van 60 leden gegroeid naar 137. We hebben dit jaar 1378 wandelaars mogen begroeten op onze tochten. Dat zijn er ruim 200 meer dan in 2011. Hier zijn we dan ook bijzonder blij mee! We willen dan ook iedereen bedanken die deze wandeltochten tot een succes hebben gemaakt.

 

We willen zaterdag 20 april gezamelijk met een bus naar de rode kruisbloessemtocht in Geldermalsen om daar te gaan wandelen. Heeft u interesse mail dan naar info@oosterscheldestappers.nl

 

 

 Nieuw Poloshirt voor onze wandelclub

Met ingang van de aanstaande Wintertocht op zaterdag 25 februari zult u al onze medewerkers aantreffen in deze nieuwe out-fit. De kleur, Royal Bleu, is de door ons gekozen clubkleur.

De kwaliteit van de polo is een 100% voorgekrompen shirt, ringgesponnen katoen (ring-spu), 170 gr/m2, unisex polo met korte mouwen, pique, 1x1 rib plat gebreide kraag, 2 knopenrij versterkt met smeltvoering, 2 knoopsluiting ton-sur-ton, model met naad opzij en in de maten S-M-L-XL-XXL.

't Is maar dat u het weet!

 

Maar ook onze leden steken zich in het nieuwe Poloshirt. De polo is te koop voor € 11,00 voor leden. Niet leden betalen € 16,00.

Wilt u ook een polo hebben. Dat kan, u maakt het te betalen bedrag over op bankrekeningnummer 96.29.48.683 t.n.v. Wsv. Oosterscheldestappers te Sint Maartensdijk onder vermelding van 'Poloshirt'. Binnen de gemeente Tholen wordt de polo gratis thuisbezorgd. U kunt de polo ook kopen op een van onze wandeltochten op de startlocatie.                                                                              ======================================================================

Op zaterdag 16 maart mochten we binnen 3 jaar de 10.000e bezoeker verwelkomen op onze website.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Top